vrijdag 9 april 2010

Lopen is goedkoop

Lopen is één van de goedkoopste sporten die er bestaan.Ik zal ze is naast elkaar zetten en vergelijken. Ik speel de neutraalheid zelve ;)

De zwemmer
De zwemmer heeft enkel een zwembroek, een brilleke en een handdoek nodig. Redeljk cava. Maar moet nadien telkens inkom voor het zwembad betalen om zijn baantjes te trekken.Gesjareld!

De coureur
De wielerterrorist heeft een dure racefiest nodig. Vervolgens een volledig fietsuitrusting. En liefst nog zo een gay pakske met reclame op. Ik vergat de tapdansschoentjes en de pothelm nog te vermelden. Haal uwen bruinen al maar boven.

De racepiloot
De racepiloot moet zich een wagen aanschaffen. Dan nog een rijbewijs, een autoverzekering en Porche handschoentjes. Om de flitsboetes niet te vergeten. Help!

De loper
Met de loper is het veel beter gesteld. Deze atleet heeft enkel loopschoenen nodig. Lopen zelf is volledig gratis. Die mannekes in de broesse lopen zelfs barrevoets. Van die afstanden waar ze hier in het vette Westen direct van beginnen te zweten. Voor 100 euro kan je genieten van een heerlijke sport. Lopen is de max!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten